ciekawe kiedy będą pierwsze remonty no a na tych 500 metrach będzie jeszcze 2 nieoznakowane z videorejestratorem jeździło Ta autostrada zrobiona jest pewnie pod wyścigi na 1/4 mili :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech :lol:
ciekawe kiedy będą pierwsze remonty no a na tych 500 metrach będzie jeszcze 2 nieoznakowane z videorejestratorem jeździło Ta autostrada zrobiona jest pewnie pod wyścigi na 1/4 mili :diabelski_usmiech :szeroki_usmiech :lol:
nawet na to jest za krotka, bo 100m to za mało na spokojne wyhamowanie :P
10 lat.. to pikuś
W Gdyni połączenie Estakady Kwiatkowskiego z Obwodnicą budują już chyba jakieś ponad 30-ści (a może 40-ści) lat.
I to jest wynik niestety
10 lat.. to pikuś
W Gdyni połączenie Estakady Kwiatkowskiego z Obwodnicą budują już chyba jakieś ponad 30-ści (a może 40-ści) lat.
I to jest wynik niestety
Co :?
[scroll:d01e0e5c3d]Zapraszamy na Spoty na Podkarpaciu :spin: [/scroll:d01e0e5c3d]
Ja jednak zamiast 500 metrów prawdziwej autostrady wole wirtualne autostrady byłego Marka Pola kiedy to się zmieni , chyba czas wypowiedzieć wojne Niemcą i odrazu sie poddać może wtedy coś ruszy oczywiscie z tą wojną to żart wole Polske taką jak jest niz Niemiecką.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Mniemam że do końca nie jesteście poinformowani ale dziennikarskie hasło "500m" to jakaś taka jakby podnieta. Otóż...te 500m TO WCALE NIE ODDANA DO UŻYTKU autostrada a tylko rozwiązanie tymczasowe na czas remontu końcowego odcinka Obwodnicy Trójmiasta...jak wiadomo tym co tamtędy jeżdżą od miejsca w którym dwujezdniówka dwupasmówka przełaziła w jedną jezdnię z dwoma pasami była tragedia...jednia była już kilkukrotnie frezowana i nadal się rozłaziła, więc na czas jej remontu udostępnione te nieszczęsne 500m...poza tym oddanie tego odcinka A1 planowane jest na koniec przyszłego roku...wtedy też węzeł z rondem straci na znaczeniu bo po prostu będzie inna droga :P
Nie wiem czy gdzieś w necie jest wywiad z dyrektorem GTC...ale w Radio Gdańsk był...i właśnie tak tłumaczył te nieszczęsne 500m.
Gmero, Tam teraz z tego co pamietam, jezdzi sie po takich osemkach zrobionych z asfaltu, a potem przejezdza przez dwa ronda. Nowa droge widac na wprost zanim dojedzie sie do zwezenia. Potem jak to ma wygladac, bedzie to pociagniete prosto, ale w jakim kierunku??
Most na Wisle w Swieciu ma cos wspolnego z A1 czy tam bedzie postawiony jeszcze jeden most
JA wiem jak to będzie wyglądać ta cała przebudowa bo widziałam projekt ale jakoś nie potrafię opowiedzieć...zatem poczekacie i sami zobaczycie...na początku będzie trochę zamieszania
Komentarz